Vrijstaande constructie

Een vrijstaand platform verdubbelt de oppervlakte van uw werkvloer op eenvoudige wijze. Onze platformen zijn steeds zelfdragend en eenvoudig demonteerbaar.

 

Bij een eventuele verhuis kan u het platform gewoon meenemen.

Als fabrikant hebben wij de keuze uit meer dan 26 verschillende profielen. Hierdoor vinden we voor u steeds de voordeligste en meest efficiënte oplossing.

 

Onze raadgevers komen gratis en vrijblijvend langs om de locatie te bekijken en advies op maat te verlenen.

 

Binnen enkele weken na de opmeting, wordt het platform geleverd en (indien gewenst) door ons eigen personeel gemonteerd. Aan ervaring geen gebrek, onze montagediensten plaatsen samen jaarlijks ca. 25.000m² platformen overal ten lande.

 

Het platform wordt bovenaan afgewerkt met een houten beplating van hoge densiteit. Deze plaat wordt aan de onderkant voorzien van een witte coating.

 

Deze afwerking zorgt voor een betere lichtweerkaatsing onder het platform.

Waar nodig voorzien we een balustrade met een hoogte van 1100mm. Deze kan eventueel gedeeltelijk uitneembaar of verschuifbaar zijn.

Het draagvermogen van onze vloeren varieert tussen de 250kg/m² en 1000kg/m².

 

Overspanningen tot 9 à 10m zijn voor Continental Rack geen probleem.

Contacteer ons voor meer informatie over platformen.

 

Doordat wij platformen leveren in geheel Europa en de fabricage en maatwerk in eigen werkplaats plaatsvindt, geeft het schaalvoordeel ons de mogelijkheid vloeren uitermate scherp aan te bieden.

phone button phone button