Tussenvloeren / platformen

ONZE PLATFORMEN ZIJN CE GECERTIFICIEERD !

Een vrijstaand platform verdubbelt de oppervlakte van uw werkvloer op eenvoudige wijze. Onze platformen zijn steeds zelfdragend en eenvoudig demonteerbaar.

Bij een eventuele verhuis kan u het platform gewoon meenemen.

Als fabrikant hebben wij de keuze uit meer dan 26 verschillende profielen. Hierdoor vinden we voor u steeds de voordeligste en meest efficiënte oplossing.

Onze raadgevers komen gratis en vrijblijvend langs om de locatie te bekijken en advies op maat te verlenen.

Binnen enkele weken na de opmeting, wordt het platform geleverd en (indien gewenst) door ons eigen personeel gemonteerd. Aan ervaring geen gebrek, onze montagediensten plaatsen samen jaarlijks ca. 25.000m² platformen door het gehele land.

Het platform wordt bovenaan afgewerkt met een houten beplating van hoge densiteit. Deze plaat wordt aan de onderkant voorzien van een witte coating.

Deze afwerking zorgt voor een betere lichtweerkaatsing onder het platform.

Waar nodig voorzien we een balustrade met een hoogte van 1100mm. Deze kan eventueel gedeeltelijk uitneembaar of verschuifbaar zijn.

Het draagvermogen van onze vloeren varieert tussen de 250kg/m² en 1000kg/m².

Grote overspanningen mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie over platformen.

 

Doordat wij platformen leveren in geheel Europa en de fabricage en maatwerk in eigen werkplaats plaatsvindt, geeft het schaalvoordeel ons de mogelijkheid vloeren uitermate scherp aan te bieden.

 

Plate-forme-independante-1_300_400_95

Op plaatsen waar bijvoorbeeld de hoogte van uw magazijn niet benut wordt, kan een enkele of dubbele tussenvloer uitkomst bieden. Een kantine, kantoor of werkruimte kan op aanvraag eenvoudig onder of boven uw magazijn geplaatst worden, eventueel door middel van scheidingswanden en/of plafondsystemen. En mocht u later toch verhuizen, dan kunt u uw tussenvloer gewoon opnieuw gebruiken.

Onze tussenvloeren zijn leverbaar in iedere gewenste hoogte en de draagvermogens variëren doorgaans van 250 tot 1000 kg/m2. Ook voor maatwerk en beduidend hogere draagvermogens is onze werkvoorbereiding u graag van dienst.

Alle gewenste of noodzakelijke accessoires en uitbreidingen zoals balustrade, trappen, kantel- en schuifhekken worden geleverd met afwerking in RAL-kleur naar keuze. Optioneel zijn vloerplaten met slijtvaste toplaag, staanderbeschermers, scheidingswanden, valbeveiligingen.

 

 

 

 

phone button phone button