Magazijnkasten

 

25_1
LOCKERS

Diverse afsluitbare kasten tbv persoonlijke eigendommen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Geef uw wensen door en wij komen met de meest passende oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kastenSCHUIFKASTEN

Voor de compacte opslag van klein materiaal of onderdelen heeft Continental Rack ladekasten in haar assortiment. Ze bieden de mogelijkheid van grote of smalle laden, met of zonder onderverdeling. De volledig uittrekbare telescoopgeleiders bieden u steeds toegang tot de volledige lade. Leverbaar in diverse hoogtes, dieptes en breedtes of verrijdbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26_1VAKKENKASTEN

Indien u over vele kleine onderdelen beschikt, kiest u het best voor een vakkenkast. Continental Rack biedt diverse kasten aan met vaste tussenschotten en tevens met uitneembare kunststof bakken, zowel in open als afgesloten uitvoering. Uiteraard is op elk systeem ook labelling verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

BUREAUKASTEN

 

29_1Uitgevoerd in een hoogwaardig stalen corpus, afgewerkt met grijze poedercoating. Inbegrepen zijn 4 legborden, ieder goed voor een belasting van 50 kg. Verkrijgbaar met vleugeldeuren, stangvergrendeling en veiligheidscilinderslot of met roldeur. Buitenafmetingen H1800 x D400 x L800 mm. Andere afmetingen of draagvermogens op aanvraag.

 

 

 

phone button phone button