COVID-19

Beste klant en leverancier, 

 

De ontwikkelingen rond het Coronavirus (Covid-19) volgen zich snel op en dit heeft gevolgen voor ieder van ons. We willen jullie dan ook op de hoogte houden welke gevolgen dit heeft voor u als klant en leverancier. Continental Rack blijft open en we doen ons uiterste best om de nodige continuïteit van onze diensten te garanderen. Hierbij staat de gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers uiteraard voorop.

 

Kantoor:

De nodige maatregelen werden genomen in lijn met de richtlijnen van de overheid en onze burelen blijven dus open. Zoals gewoonlijk staan onze medewerkers klaar voor al jullie vragen. Wij zijn elke werkdag van 8u tot 17u telefonisch bereikbaar op het nummer 09/337.80.00 of via mail op info@continentalrack.com.

 

Magazijn:

Ook ons magazijn blijft open en bereikbaar voor zowel klanten als leveranciers. Om de nodige maatregelen te respecteren komen onze magazijniers de bestellingen tot aan uw voertuig brengen. Of u laad de goederen op een contactloze zone. Leveranciers mogen hun goederen dan weer afzetten op de gevraagde plaats.

 

Leveringen:

Ons transport blijft ook functioneren. Indien mogelijk vragen wij uw bestelling te komen afhalen in ons magazijn. Wij stellen alles in het werk om onze levertermijnen te respecteren maar wij zijn voor een aantal producten afhankelijk van buitenlandse leveranciers. Momenteel beschikken we echter nog over voldoende voorraad.

 

Montages:

Lopende en geplande montages kunnen nog steeds doorgaan, rekening houdend met de nodige richtlijnen van de overheid en in overleg met de klant.

We blijven de huidige situatie en ontwikkelingen verder opvolgen en houden u waar nodig op de hoogte. Blijf in eerste instantie veilig en op voldoende afstand van elkaar en we wensen u en uw familie een goede gezondheid toe.

 

Alvast bedankt voor uw begrip,

Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar, samen komen we hier sterker door !

 

Met vriendelijke groeten,

 

Xavier T’Kindt, zaakvoerder

 

info@continentalrack.com

tel.: 09/337.80.00

 

phone button phone button