Bedrijf

company_indexAl meer dan 30 jaar heeft Continental Rack ervaring in het vinden van maatoplossingen voor magazijninrichtingen alsook winkel- en kantoorinrichtingen.

Klantgerichte aanpak, doeltreffende oplossingen en snelle leveringen zijn de pijlers van het bedrijf.

Met 35 personeelsleden realiseert Continental Rack jaarlijks een stijgende omzet. U vindt er onze verkoopafdeling, calculatie en productie onder één dak, evenals een erg ruime voorraad.

Continental Rack is actief met vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.  Continental Rack realiseert inmiddels een jaarlijkse omzet van meer dan 6 miljoen euro.

 

20.000 tevreden klanten gingen u voor. Graag zijn wij ook u verder van dienst.

 

 

commerciele_dienst Verkoop
Onze buitendienst staat steeds klaar om uw voorraadprobleem van dichtbij te bekijken en u op de meest passende wijze te adviseren.
calculatie Berekeningen
Berekeningen van draagvermogen en staalelasticiteit worden gemaakt op basis van de internationale FEM richtlijnen. Een eigen calculatiedienst garandeert snelle antwoorden en accurate offertes. Onze offertes zijn steeds gratis en geheel vrijblijvend.
phpThumb7264 Productie
Zagen, frezen, ponsen, slijpen, lassen, spuiten gebeurt allemaal binnenshuis. In onze nieuwe vestiging produceren we rekken en tussenvloeren precies op maat voor de klant. Uiteraard werken we ook met standaardafmetingen, nog steeds de meest economische manier om uw magazijn in te richten.
monteur Montage
Onze staanders worden altijd voorgemonteerd geleverd. Montage ter plaatse is hierdoor kinderspel. In geval van drukke omstandigheden kunnen wij u uiteraard compleet ontzorgen door ons montageteam in te zetten. Onze ervaren mensen zorgen er dan voor dat uw installatie in de kortst mogelijke tijd gebruiksklaar is, goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.
phone button phone button